top of page

   Molnár C. Rebeka   

1991-ben születtem Magyarországon. Nagyon sokan azt mondják, hogy fiatal vagyok ahoz hogy mindent megtapasztaltak abból, amit mondok. Tévednek. A tudás és az életszemlélet kortól független, mind a körülmények alakítják és még egy fontos tény: mennyire vagy összhangban magaddal.

Többek között ez az egyik ok, amiért azt éreztem, hogy le kell írnom mi történik velem és a nagyvilágban ugyanazon idÅ‘ben. Számtalan más magyarázat is van rá, idÅ‘vel mindenre fény derül annak aki megérti hogy milyen fontos az életben olvasni a sorok között és meglátni az élet megannyi szépségét és örömét. A boldogság és válaszok a kérdésekre mindig az orrunk elÅ‘tt vannak. Lehet, hogy pont azért nem vesszük észre Å‘ket, mert úgy gondoljuk hogy ilyen könnyű úgy sem lehet?! 

​

De igen... Utazásaim során rengeteg különbözÅ‘ személyiségű emberrel találkoztam, éppen olyan széles skálán elterülÅ‘ek mint az országok közötti eltérések. Se emberbÅ‘l se természeti tájból nem találsz két egyformát, hiába vannak eltérÅ‘ vagy épp hasonló adottságok és körülmények. 

 

Minden és mindenki egyéni, mégis egységet alkotunk. Hogy lehet ez? Miért van ennyi eltérő és ennyi közös bennünk? Miért foglalkoztat mindenkit ugyanaz a néhány kérdés? Miért akar mindenki válaszokat? Miért rohan mindenki? Miért akarunk valakihez tartozni? Miért nem vagyunk soha megelégedve a jelenlegi helyzetünkkel?

 

SzülÅ‘városomból a gimnázium elvégzése után Budapestre, a fÅ‘városba költöztem két évre, majd külföldre terelt utam, így Máltán éltem másfél évig, most pedig Tenerifén vagyok. Kúltúrák,  nyelvek, szokások, tájak, emberek mind különbözÅ‘ek, még is csodásak! De ettÅ‘l még a kérdések mindenhol jelen vannak, mindenkiben mindenhol egyaránt.  

 

Mivel ez a rész rólam kéne hogy szóljon ezért elárulok egy titkot. Életem fÅ‘ motivációja hogy segítsek embereken. Kortól, nemtÅ‘l, gondolkodásmódtól függetlenül, mindegy, csak minél több embernek mutassam meg a helyes utat. De van egy kis gond... ehhez elÅ‘bb meg kell találnom saját magam. Azt, hogy ki vagyok én és hogy mit akarok az élettÅ‘l, mi a fÅ‘ motivációm, mi a feladatom jelenleg a Földön.  Hát itt tartok jelenleg...  Tudom hogy a válasz -akár a viág túlfelére menve is- nem fog velem szembe jönni, mert az már születésemtÅ‘l fogva bennem van. Viszont a "kis láda" felnyitásáig be kell járnom egy utat, ez pedig a fejlÅ‘dés és önmegismerés útja. Ezt nem lehet kilométerekben mérni, itt a szív és a lélek fogja megmutatni mikor állsz rá készen. Ha hiszel, akkor tudod hogy soha nem vagy egyedül.

 

Sokszor a célig vezető út ugyanolyan érdekes lehet, mint maga a cél. Ezért ki kell élvezni minden egyes percét és átélni az élet minden egyes napját. Szerencsémre nekem gyönyörű élet jutott, amit szeretnék megosztani mindazon emberrel, aki megtisztel figyelmével.

 

Igyekszem megfeleni saját elvárásaimnak és folyamatosan tartani a tempót, fejlődni, ezáltal még több dolgot közvetíteni és megkönnyíteni pár akadályt a hasonló úton lévőknek ;)

 

Az embereknek meg kell tanulniuk élni! Ha nem keresed akkor kapod a választ... 

bottom of page